Blent start verkoop 20 maart en meet & greet 25 maart

20 maart 2023

Maandag 20 maart start de verkoop van Blent, je kunt je tot en met 29 maart 12:00 uur inschriijven. Op zaterdag 25 maart heb je de mogelijkheid om het verkoopteam te ontmoeten en je vragen te stellen tijdens de meet & greet.

Start verkoop
Vanaf maandag 20 maart, 12.00 uur is het mogelijk om je via de projectwebsite in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer van Blent fase 1. Via de projectwebsite vind je alle informatie van het project, denk aan impressiebeelden, verkooptekeningen en de verkoopprijzen per bouwnummer. 

Ga naar de projectwebsite 

Meet & Greet
Op zaterdag 25 maart ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom in hotel Van der Valk in Lent. Hier zullen de projectontwikkelaar en de makelaar voor je klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de wandelingen. Door naar de projectlocatie te lopen krijg je een goed beeld van de omgeving en van de locatie waar misschien straks wel jouw droomwoning wordt gerealiseerd.

Aanmelden meet & greet

Over Blent
Wonen op een toplocatie in een nieuw stuk stad in Nijmegen-Noord? Een unieke plek om te wonen en te werken, een plek waar je jezelf in de drukte kunt begeven, maar ook de rust kunt opzoeken? Dat is Blent! In fase 1 komen in totaal 54 grondgebonden woningen die zijn onderverdeeld in verschillende typen.

Bekijk hier het woningaanbod

LIV Hypotheken & Verzekeringen
Het is verstandig om van te voren helder te hebben wat er voor jouw financieel mogelijk is. Bij LIV Hypotheken & Verzekeringen kun je vrijblijvend een financieringsbelofte aanvragen. Hierin staat beschreven wat er voor jou financieel mogelijk is. Zo ben jij goed voorbereid!

Vraag hier je financieringsbelofte aan

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Blent fase 1?

Bekijk ook het project Blent fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Blent fase 1

Lent

105m - 155m woonoppervlakte
€ 390.000 tot € 535.000