Bongerd & Dijcke: 3 redenen waarom jij hier wil wonen!

29 december 2020

De verkoop van de woningen in nieuwbouwproject Bongerd & Dijcke in Nijmegen verloopt vlot. En dat is niet voor niets, want dit nieuwbouwproject heeft veel te bieden. Drie redenen waarom dit dé ideale woonomgeving is!

1. Je woont op een unieke plek aan de Waal, op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum van Nijmegen. Een plek waar stadse reuring, natuur, rust en ruimte elkaar ontmoeten. Na een drukke werkdag maak je hier je hoofd leeg en in het weekend trek je eropuit. De stad of de natuur in!

2. Je kunt kiezen voor een woning aan de boomgaard of een woning met uitzicht op de Waal. De woningen hebben een woonoppervlak variërend van 161 tot 191 m². Volop ruimte om riant te wonen! 

3. Met je blote voeten spelen in het gras, samen appels plukken in de boomgaard, avontuurlijk struinen langs de Waal en wakker worden met zicht op de uiterwaarden. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Heerlijk! 

Meer informatie?
Er zijn nog woningen beschikbaar in dit fantastische project. Krijg jij al woonkriebels? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie en/of de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen

In verkoop
Meer informatie

Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen

Lent


€ 490.000 tot € 567.000
161 m2 - 191 m2 woonoppervlakte
17 woningen beschikbaar