Bouw jouw droomwoning | Hof van Esteren, Escharen

14 mei 2019

Altijd al je eigen huis willen bouwen? Helemaal naar jouw smaak? Dit is je kans! Aan de rand van de kern Escharen wordt ‘Hof van Esteren’ gerealiseerd. De grote bouwkavels en de groene buitenruimte met gras, bomen en struiken vormen een mooie en natuurlijke leefomgeving. 

Wonen in een unieke woning, in een groene en kindvriendelijke omgeving. Dat is wonen in het Hof van Esteren. In dit kleinschalige hof heerst een fijne, intieme en veilige sfeer. De kids kunnen zo de deur uit kunnen lopen om lekker buiten te spelen. 

Het dorp Escharen ligt ten zuiden van het Brabantse vestingstadje Grave en kenmerkt zich door de landelijke omgeving waar je helemaal tot rust komt. Even een boodschap doen? Dat kan! Voorzieningen zoals winkels, kinderopvang en scholen zijn binnen handbereik. Ook voor recreatie kun je in de buurt van Escharen terecht. In de omgeving liggen verschillende natuur- en recreatiegebieden waar je fantastisch kunt wandelen en fietsen.

Daarnaast heeft het dorp een goede bereikbaarheid. Escharen ligt aan de N324 en N321 die Den Bosch, Oss en Nijmegen verbindt. Verderop liggen de A50 en A73, waardoor je snel in de rest van het land bent. Bovendien ligt het gezellige centrum van Nijmegen op slechts 17 km afstand.

Wil jij op één van de grote percelen jouw droomwoning bouwen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen?

Bekijk ook het project Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

In verkoop
Meer informatie

Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

Escharen


Prijsindicatie vanaf € 139.500
1 woning beschikbaar