Bouw Koningswoude start in juli, nog enkele woningen beschikbaar

24 mei 2020

Wil jij wonen in een kleinschalige nieuwbouwwijk met dorpse architectuur? Dat kan in Koningswoude in Landhorst. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar (opp. 118 tot 151 m²). En goed nieuws: de bouw start al in juli. 

Nieuwbouwproject Koningswoude ligt aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat. Door de verschillende woningtypes, de dakvorm, de variatie in bouwhoogte en het kleurgebruik krijgt de buurt een gevarieerd gevelbeeld. Het project omvat twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen (vrijstaand en tweekappers). De woningen zijn betaalbaar en, door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp, ook energiezuinig.

Iedere woning beschikt over een keuken met hoogwaardige apparatuur, luxe sanitair en tegelwerk en een complete afwerking. Daarnaast krijgen de meeste woningen een praktische berging in de achtertuin. De levensloopbestendige woningen hebben een inpandige berging en een compleet woonprogramma op de begane grond.

Bekijk nu het beschikbare aanbod en wie weet word jij de troste eigenaar van een woning in Koningswoude in Landhorst! De bouw start al in juli.