Bouw start in juni | De Smidse, Cuijk

19 april 2020

Goed nieuws: de bouw van De Smidse gaat bijna starten! In juni kunnen de eerste palen de grond in. Wil jij wonen in het centrum van Cuijk met restaurants en cafés op loopafstand? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De Smidse ligt aan de Molenstraat in Cuijk. Cuijk heeft een gezellig centrum, met allerlei winkels, supermarkten, restaurants en sportfaciliteiten. Met de trein sta je binnen 15 minuten in het bruisende, historische centrum van Nijmegen. Liever even de natuur in? Ga op een zomerse dag naar de Kraaijenbergse plassen of wandel in een van de natuurgebieden rondom Cuijk. 

Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 67 tot 94 m². Alle appartementen (koopsom vanaf € 295.000,- v.o.n.) krijgen een woonkamer met open keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een buitenruimte. Verder beschikt elke woning over een privé parkeerplek.  

De verkopend makelaar kan je nog veel meer vertellen over dit populaire nieuwbouwproject. Neem gerust contact op voor meer informatie.