Bouw Villa Mosa in maart 2021 van start

04 december 2020

De bouw van de 16 luxe appartementen en penthouses van Villa Mosa gaat in maart 2021 van start. Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject in hartje Cuijk, met alle voorzieningen dichtbij? Reageer dan nu op één van de laatste beschikbare woningen.

Op dit moment zijn er in Villa Mosa nog enkele appartementen beschikbaar op de begane grond. Deze woningen hebben een zeer royaal woonoppervlak variërend van 132 tot 147 m². Ze zijn voorzien van een lichte woonkamer, een complete open keuken met kookeiland, een royale master bedroom met aansluitende badkamer, een riante tweede slaapkamer en badkamer en een separaat toilet in de hal. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een fijne patiotuin, waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Jouw auto kun je parkeren op het afgesloten binnenterrein. De bouwnummers 3, 4 en 5 hebben daarnaast ook een parkeerplaats op eigen terrein. De appartementen op de begane grond zijn beschikbaar vanaf € 425.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in één van deze laatste appartementen in Villa Mosa, inclusief tuin en met het gezellige centrum van Cuijk om de hoek? Schrijf je dan in voor één van de laatste woningen. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villa Mosa te Cuijk?

Bekijk ook het project Villa Mosa te Cuijk

In verkoop
Meer informatie

Villa Mosa te Cuijk

Cuijk


€ 419.000 tot € 549.000
121 m2 - 151 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar