De 4 pijlers van het prachtige project Living-Inn

28 september 2021

In Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal, wordt Living-Inn gerealiseerd. In dit bijzondere project gaan vitale senioren, starters en zorgbehoevende senioren een veilige toekomst tegemoet. Binnenkort in de verhuur!

Starters en senioren wonen en leven hier samen en helpen en zorgen voor elkaar, net zoals vroeger: Enkele uren per week verhalen uitwisselen, boodschappen doen, oppassen op de kinderen of de krant voorlezen. Dit in ruil voor een betaalbare huur in een prachtige omgeving. De verwachting is dat oplevering van de eerste appartementen eind 2022 zal plaatsvinden. Aan de hand van de 4 pijlers van Living-Inn laten we je meer kennis maken met dit project!

Zekerheid en aandacht
Jong en oud, bewoners en omwonenden, hebben aandacht voor elkaar en bieden elkaar een veilige, sociale woonomgeving binnen dit project. Zorg krijgt vorm, met zekerheid en aandacht, zowel bij je thuis als in de zorgvleugel. In de zorgvleugel wordt gewerkt op basis van het huiskamerconcept. Alles is gericht op het voorkomen van het fysiek scheiden van echtparen wanneer zich een zorgbehoefte voordoet.

Leefgenot
Het leefgenot wordt vergroot door de goede ligging, groene omgeving en goede bereikbaarheid. Naast de inpandige voorzieningen liggen de winkels op loopafstand en is er een openbaar vervoer-verbinding nabij. Met een gastvrije uitstraling is Living-Inn de ideale plek om te wonen. De appartementen zijn licht, modern en van alle gemakken voorzien.

Community
Jong en oud wonen en leven samen om het elkaar zo aangenaam mogelijk te maken. Een plek waar je aandacht hebt voor elkaar, iets voor elkaar wilt doen en naar elkaar omkijkt. Samen een ommetje maken, een voetbalwedstrijd bijwonen, boodschappen doen of een uurtje voorlees-oma zijn.
 
Faciliteiten en voorzieningen
Binnen Living-Inn gaan mooie partners zich vestigen, waardoor je als bewoner vele faciliteiten en services in huis hebt. Uiteraard staan de deuren van onze partners ook open voor omwonenden. Living-Inn staat immers midden in de samenleving.
 
Meer weten over dit project? Blijf op de hoogte via de projectpagina en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Living-Inn?

Bekijk ook het project Living-Inn

In verhuur
custom media
Meer informatie

Living-Inn

Nijmegen

61m - 150m woonoppervlakte
€ 845 tot € 2.230