De laatste tweekapper van de Roting II is beschikbaar

08 oktober 2021

Gelegen aan de Noord-Oostkant van de Roting II ligt bouwnummer 23, een royale tweekapper van het type C met een perceeloppervlakte van 353 m² en een woonoppervlakte van 145 m². Deze woning staat nog te koop!

De Roting II ligt gesitueerd in Wanroij, een dorp zo'n 25 minuten rijden vanaf Nijmegen. Wanroij is rijk aan groen en ruimte, en dat is het eerste dat je terugziet in de Roting II. De kavels zijn ruim en de omgeving is rijk aan natuur. De woningen hebben een fris karakter, maar sluiten ook goed aan op de Wanroijse architectuur. 

Binnen dit nieuwbouwproject is nog één tweekapper beschikbaar. De prijs van deze woning, bouwnummer 23, is €429.000,- v.o.n.. Deze riante woning wordt gebouwd inclusief sanitair, vloerverwarming en -verkoeling, HR+++ isolatie en een berging.

Ligging
De Roting II ligt midden in de natuur en is een baken van rust. Toch kan je met de auto binnen 25 minuten in het hart van Nijmegen zitten. Ook liggen er in de buurt mooie wateren en natuurgebieden, zoals de Molenheide, De Bunthorst, Bronlaak en Nationaal park de Maasduinen.

Interesse?
Wil jij ook graag midden in de natuur wonen en ben je geinteresseerd in de laatste tweekapper in de Roting II? Neem dan contact op met de makelaar!