De Roting II: royaal wonen in het groen

10 september 2021

Ben jij op zoek naar een royale woning in een rustige en groene omgeving? Dan is het nieuwbouwproject De Roting II in Wanroij wat voor jou! Hier zijn nog enkele royale patiowoningen en tweekappers te koop. 

De nieuwbouwwijk De Roting II biedt jou een buitenkans tot optimaal woongenot. Je geniet hier volop van de rust, met staatsbossen, Molenheide en de landgoederen Bronlaak en De Bunthorst vrijwel ín je achtertuin. En dit alles op een steenworp afstand van de stad. Op deze bijzondere plek komen 32 woningen in diverse woningtypes. Van levensloopbestendige woningen tot luxe tweekappers: De Roting II heeft het allemaal.

De patiowoningen in De Roting II krijgen een eigentijdse, moderne architectuur met platte- en lessenaarsdaken afwisselend met baksteen en hout. De andere woningen kenmerken de typische Wanroijse architectuur. Deze woningen laten terugkerende kenmerken zien (zoals getimmerde goten, luiken en Franse balkons) en lopen als een rode draad door het deelgebied. Doordat alle woningen een afwisselend en eigen karakter hebben, wordt de dorpse en kleinschalige architectuur versterkt. En dankzij de ruime kavels en het groene karakter sluit de nieuwe wijk ook nog eens naadloos aan op de natuurrijke omgeving.

Interesse?
Spreekt wonen in De Roting II jou aan en ben je benieuwd welke patiowoningen en tweekappers er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.