De voordelen van vrijstaand wonen in Koningswoude

13 december 2020

Aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat in Landhorst wordt het nieuwbouwproject Koningswoude gerealiseerd. Hier is nog een riante vrijstaande woning beschikbaar. Wonen in deze woning heeft 3 grote voordelen. We sommen ze voor je op.

Levensloopbestendig
De nog beschikbare vrijstaande woning in Koningswoude geeft jou de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen. Het woonprogramma van wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen allemaal samen op de benedenverdieping. Hierdoor ervaar je meer gemak en comfort, beperk je het risico op fysiek ongemak en kun je langer in je woning blijven wonen.

Nieuwbouw
Wonen in een nieuwbouwwoning is comfortabel. Moderne technieken zorgen voor verwarming én koeling. Samen met goede isolatie tegen kou en hitte zorgt dit voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Ook voldoen nieuwbouwwoningen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie, luchtkwaliteit en veiligheid. Nog een groot voordeel van nieuwbouw: dankzij energiezuinige technieken zijn de energiekosten vaak lager en in de eerste jaren heb je niet of nauwelijks te maken met onderhoudskosten.

Vrijstaand
Geniet van de rust en de ruimte van vrijstaand wonen. Doordat de woning is voorzien van een tuin rondom de woning (perceeloppervlakte van 550 m²) heb je hier nog meer privacy en ervaar je nauwelijks tot geen geluidsoverlast van de buren. Ook profiteer je van parkeergelegenheid op eigen terrein.

Spreken deze voordelen jou aan en wil jij vrijstaand wonen in Koningswoude? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Naast deze vrijstaande woning is er in Koningswoude nog één royale twee-onder-één-kapwoning beschikbaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude De Parel van de Peel?

Bekijk ook het project Koningswoude De Parel van de Peel

In verkoop
Meer informatie

Koningswoude De Parel van de Peel

Landhorst


€ 215.900 tot € 445.900
111 m2 - 152 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar