Definitieve woningindeling bekend | Hof van Overasselt

07 oktober 2020

In Hof van Overasselt worden 12 nieuwe woningen gerealiseerd. Compact, betaalbaar en duurzaam, voor één- of tweepersoonshuishoudens en met genoeg ruimte om optimaal te genieten! Inmiddels is de definitieve indeling van de woningen bekend.

Onlangs is geïnteresseerden gevraagd naar hun voorkeur qua woningindeling; geven zij de voorkeur aan de trap in de woonkamer of aan de trap in de hal? Van de respondenten gaf maar liefst 84% de voorkeur aan voor de trap in de hal. Aan deze overduidelijke voorkeur wordt dan ook gehoor gegeven. Met deze indeling genieten bewoners straks van een grotere woonkamer en wordt de eerste verdieping voorzien van twee slaapkamers.

Op de projectwebsite vind je nu ook de vernieuwde kavelkaart, met meer informatie over de tussen- en hoekwoningen. Naar verwachting wordt de start verkoopdatum op korte termijn bekend. De woningen in Hof van Overasselt hebben een verwachte vanaf-prijs van € 209.500,- v.o.n. Zodra de verkoop start, worden de definitieve verkoopprijzen bekend gemaakt.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Hof van Overasselt, zoals de start verkoopdatum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Overasselt?

Bekijk ook het project Hof van Overasselt

In verkoop