Den Elt: Ruim wonen in het hart van Ewijk

02 februari 2021

In het gezellige hart van Ewijk wordt het nieuwbouwproject Den Elt gerealiseerd. De kindvriendelijke woonwijk krijgt een diverse woningaanbod en een ruimtelijke opzet met veel groen. Naar verwachting gaat de verkoop van de woningen in april 2021 van start.

In Den Elt komen in totaal 22 prachtige woningen in diverse varianten. Je vindt er straks vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Qua uitstraling sluiten ze mooi aan bij de omgeving van Ewijk. Het plan is ruim opgezet met veel aandacht voor groen en riante kavels. Als je hier woont heb je ook nog eens alle voorzieningen vlakbij: van een supermarkt, apotheek en kledingwinkels tot een basisschool, kinderdagopvang en sportverenigingen.

Den Elt ligt in een kindvriendelijke omgeving. De groene woonwijk heeft weinig doorgaand verkeer en biedt diverse speelgelegenheden voor kinderen. Door de nabijheid van de snelwegen A50 en A73 is de ontsluiting in alle windrichtingen goed. Je bent altijd snel op je plek van bestemming, of dit nu Nijmegen, Arnhem, Wageningen of een andere plaats is!

Spreekt wonen in Den Elt jou aan? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop. Kijk alvast op de projectpagina voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Den Elt Ewijk?

Bekijk ook het project Den Elt Ewijk

Binnenkort in verkoop
Meer informatie

Den Elt Ewijk

Ewijk


€ 370.000 tot € 640.000
110 m2 - 200 m2 woonoppervlakte