Dit zijn de kenmerken van een parkwoning | Wonen op de Set – Take Two, Nijmegen

04 januari 2020

De Parkwoningen van Wonen op de Set (Take Two) liggen, zoals de naam al doet vermoeden, aan een prachtig park. Niet alleen de ligging aan het park, maar ook de royale oppervlakte en het grote comfort zijn kenmerkend voor deze woningen. Geïnteresseerd? 

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld, tussen Elst en Nijmegen. Deze wijk heeft het beste van twee werelden: natuurgebieden De Waaijer, De Spiegelwaal en De Oosterwaarden zijn vlakbij, terwijl je ook zo in het centrum van Nijmegen staat.


De Parkwoningen hebben een woonoppervlak variërend van 162 m² tot 173 m². Er komen verschillende types Parkwoningen. Zo kun je een woning kiezen die helemaal past bij jouw woonwensen. Nog meer woonoppervlakte, een parkeerplaats op eigen terrein of een Frans balkon; het is allemaal mogelijk. Bovendien krijg je nu standaard nóg meer ruimte en comfort. De koopsom is namelijk inclusief:
• een prachtige uitbouw van 2.40m op de begane grond
• openslaande deuren met zijlichten
• een zolderindeling met 1 kamer en een extra dakraam

Bekijk voor een ultieme woonbeleving de 360 graden beelden van de parkwoningen op de projectwebsite. Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.