Eerste koopcontracten getekend | De Regisseur, Nijmegen

05 december 2019

Woningen met een moderne uitstraling in een landelijke omgeving: dat is De Regisseur! Het aanbod in dit project is gevarieerd: van rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen. De eerste koopcontracten zijn getekend, maar er zijn nog woningen beschikbaar!

De Regisseur bestaat uit 82 woningen, in de nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen Noord. Wonen in De Regisseur betekent het beste van twee werelden: landelijk wonen met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Vanuit Zuiderveld ben je binnen een paar minuten in het centrum van Nijmegen en ook Arnhem is dichtbij. Bovendien vind je een supermarkt, school en de zorgvoorzieningen van de Waalsprong om de hoek. De wijk heeft een landelijke uitstraling en vanuit elke woning kijk je uit op de ruim opgezette groenstroken. Als je de deur uitstapt ben je zo bij de uiterwaarden van de Waal, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

Wil jij de volgende trotse eigenaar van een woning in De Regisseur worden? Er zijn nog woningen beschikbaar! Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.