Hoera! We hebben een huis gekocht!

20 februari 2023

De eerste koop-/aannemingsovereenkomsten in het project Hooiwal zijn afgelopen week getekend. Een koop-/aannemingsovereenkomst is niet hetzelfde als een koopcontract. 

Bij een nieuwbouwhuis koop je namelijk eerst een stuk grond waar vervolgens het huis nog op gebouwd moet worden.

De makelaar maakt de overeenkomst voor je op en neemt het rustig met je door, waarna je deze vervolgens ondertekent. Het ondertekenen van de koop-aanneemovereenkomst is een heugelijk moment; je bent namelijk een stap dichter bij het realiseren van jouw droomwoning!

Wie weet zit jouw droomwoning ook tussen één van de nog beschikbare woningen in Hooiwal. Het aanbod bestaat uit prachtige rij- en hoekwoningen & levensloopbestendige woningen. De woningen zijn zeer gunstig gelegen, met het centrum van Druten om de hoek! Daarnaast worden de woningen duurzaam en compleet opgeleverd. Alle woningen beschikken over een warmtepomp, zonnepanelen en hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de projectwebsite of neem voor meer informatie gerust contact met ons op: Hans Janssen 024-6790921. Wij vertellen je graag meer over dit geweldige project!