Hart van de Waalsprong: nog appartementen beschikbaar

14 oktober 2021

Van de luxe, maar ook zeker duurzame appartementen van nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong zijn er nog een aantal beschikbaar. Dit prachtige project in Lent biedt in fase 1 ruimte voor in totaal 81 appartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen.

De appartementen in Hart van de Waalsprong zijn verdeeld over de 2 appartementengebouwen Donk en Elft. In beide gebouwen zijn nog appartementen beschikbaar. Het gaat om appartementen met twee, drie of vier kamers. De woonoppervlaktes variëren van circa 50 m² tot 149 m².

De appartementen
Alle appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Ook spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. De appartementen hebben geen gasaansluiting en krijgen vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Beide appartementsgebouwen hebben een parkeerdek waarvan, afhankelijk van het appartementstype, gebruik gemaakt kan worden. Onder het woningaanbod op de projectpagina staan de plattegronden en vanaf v.o.n.-prijzen van de diverse woningtypes in gebouwen Donk en Elft. Hier kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn.

Style jouw droomappartement
Extra leuk aan dit nieuwbouwproject: je krijgt de kans om met een ervaren interior designer van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen voor jouw appartement. Ook ben je hier aan het juiste adres voor de aankoop van vloer- en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting en meubels & accessoires. Zo kun je écht jouw droomappartement creëren, geheel naar eigen budget en stijl.

Centrale, levendige ligging
De locatie van Hart van de Waalsprong is zeer centraal. Vanuit beide appartementengebouwen heb je uitzicht uit op het gezellige winkelplein van Lent. Hier vind je verschillende supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer. Ook voor een terrasje of een avond uit eten is het een zeer goede locatie.

Inschrijven
Ben je geïnteresseerd in een appartement in Hart van de Waalsprong? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hart van de Waalsprong Donk en Elft?

Bekijk ook het project Hart van de Waalsprong Donk en Elft

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Lent

14 woningen beschikbaar
50m - 149m woonoppervlakte
€ 256.500 tot € 656.500