Heerlijk rustig wonen | Het Leeuwse Veld fase 10, Beneden Leeuwen

24 juli 2019

Tussen het buitengebied en het winkelgebied van Beneden Leeuwen ligt een nieuwe woonwijk: Het Leeuwse Veld. Wil jij graag wonen op een mooie rustige plek met een tuin op het zonnige westen? Bekijk dan nu het gehele woningaanbod van het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld fase 10. 

Het Leeuwse Veld fase 10 bestaat uit acht (semi)bungalows en zes riante woningen. De bungalows hebben diverse indelingsmogelijkheden. Naast een extra speel of werkkamer op de begane grond is er ook een uitbouw aanwezig voor extra ruimte.

De riante tussen- en hoekwoningen hebben de keuken aan de voorzijde en een mooie brede tuingerichte woonkamer. De woningen hebben standaard drie slaapkamers op de eerste verdieping. Is dit niet voldoende? Dan biedt ook de zolder nog meer ruimte. De woningen bevinden zich op een prachtige locatie in een groene omgeving met een Cool Nature Speelpark.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan in als belangstellende en houd de website in de gaten voor meer informatie. Naar verwachting start de verkoop eind 2019.