Historisch wonen | Victor Hugo, Cuijk

11 januari 2020

In het historische pand 'Victor Hugo' in Cuijk worden 16 luxe appartementen gerealiseerd. Hier woon je op loopafstand van het centrum met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Iets voor jou? Schrijf je dan in voor één van de appartementen.

De appartementen van dit kleinschalige project zijn verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen. Ze variëren in grootte van 85 m² tot 99 m² en beschikken over een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een ruime hal en een badkamer met een inloopdouche en wastafel. Een ligbad behoort ook tot de mogelijkheden. De buitenruimtes en balkons zijn 8,5 m² tot 18 m² groot. Ook kun je hier genieten van een ruime gezamenlijke tuin. En parkeren? Daar is meer dan genoeg ruimte voor.

Spreekt wonen in Victor Hugo jou aan? Vraag dan de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid binnen dit project. Ook met een seniorenhypotheek is het mogelijk om hier een appartement te kopen. De verkopend makelaar kan je meer vertellen over de gunstige voorwaarden van deze hypotheek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Victor Hugo?

Bekijk ook het project Victor Hugo

In verkoop
Meer informatie

Victor Hugo

Cuijk


€ 359.000 tot € 425.000
85 m2 - 99 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar