In september in verkoop: Hoge Wei II in Oosterhout

08 juli 2021

De verkoop van de tweede fase van de prachtige nieuwe wijk Hoge Wei in Oosterhout staat gepland voor september 2021. De woonwijk wordt ruimtelijk van opzet met veel ruimte voor groen. Daarnaast is het bruisende Nijmeegse stadscentrum niet ver weg.

In de tweede fase van Hoge Wei wordt een grote variatie aan woningtypes gerealiseerd. Er komen tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap- en drie-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De in totaal 21 woningen worden opgeleverd met een nieuwe keuken en badkamer die naar smaak aan te passen zijn. Ook een uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Met zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond, een warmtepomp en een goede energieprestatie ben je qua duurzaamheid ook helemaal klaar voor de toekomst!

De ideale locatie
Hoge Wei II ligt in Oosterhout, een charmant dorpje in de gemeente Overbetuwe, grenzend aan Nijmegen-Noord. Hoge Wei II zal zich ontwikkelen tot een kindvriendelijke, rustige woonwijk met een prettige sfeer. In Oosterhout vind je verschillende verenigingen zoals cultuur- en sportclubs, een basisschool, supermarkt, gemeenschapshuis, wijngaard en een gezellige brasserie. Ook ligt Oosterhout op slechts 7 minuten van de A15 met uitvalswegen naar Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam. Zo heb je het rustieke van het mooie Oosterhout, terwijl je ook binnen 15 minuten in het centrum van Nijmegen kunt staan.

Schrijf je in en blijf op de hoogte
Het project Hoge Wei II is nog volop in voorbereiding. De start verkoop staat gepland voor september. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Hoge Wei II, zoals de start verkoop datum? Schrijf je dan via de homepage van NieuwWonen Nijmegen in als geïnteresseerde van dit project. Meer weten? De makelaar staat je graag te woord.