In verkoop | Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid, Lent

16 juli 2020

In Lent is het nieuwbouwproject Bongerd & Dijcke (onderdeel van De Stelt Zuid) in verkoop. Op deze unieke plek, waar stad, dorp en natuur samenkomen, worden 38 ruime woningen gerealiseerd. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

De woningen in Bongerd & Dijcke zijn onderverdeeld in twee woningtypes. Er komen 22 boomgaardwoningen (type Bongerd) en 16 dijkwoningen (type Dijcke).

Boomgaardwoningen - koopsom vanaf € 490.000,- v.o.n.
Ruime ééngezinswoningen (woonoppervlakte 161 m²) die van alle gemakken zijn voorzien en die direct grenzen aan de boomgaard. Deze boomgaard biedt kinderen een veilige plek om te spelen en jou een heerlijke ontmoetingsplek met je buren. De woningen hebben daarnaast ook een privéterras, waarbij je privacy door een klein hoogteverschil en een groene heg is gegarandeerd.

Dijkwoningen - koopsom vanaf € 567.000,- v.o.n.
Deze stoere woningen (woonoppervlakte 186 tot 191 m²) worden tegen de dijk gebouwd. Jouw voordeur zit op straatniveau en de auto stal je onder het huis voor de grote inpandige berging. Vanuit de woningen heb je een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen.

Inmiddels zijn de eerste woningen verkocht. Vraag de verkopend makelaar van Bongerd & Dijcke naar de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden binnen dit project.