Inschrijven Het Leeuwse Veld fase 11 t/m 6 december a.s

01 december 2020

De verkoop van de 47 woningen van Het Leeuwse Veld fase 11 in Beneden-Leeuwen is in volle gang. Je hebt nog enkele dagen de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete woning. De inschrijving sluit op zondag 6 december a.s. om 23.59 uur.

Het woningaanbod in fase 11 van Het Leeuwse Veld is zeer divers. Je vindt er rij- en hoekwoningen, semi-bungalows, ruime tweekappers en een vrijstaande woning. Daarmee is er in dit project altijd wel een woning die bij jou past. De woningen krijgen een gevarieerde bouwstijl en zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, met koopsommen variërend van € 225.000,- tot € 465.000,- v.o.n.

In de omgeving van Het Leeuwse Veld vind je veel groen en water. Aan de zuidrand van het project ligt het Cool Nature speelpark ‘Het Speelse Veld’; een groot groengebied met veel wandelpaden, waar kinderen in de natuur kunnen ravotten en jij heerlijk kunt ontspannen. In Beneden-Leeuwen vind je alle dagelijkse voorzieningen. Denk aan diverse winkels, scholen en kinderopvang. Ook zijn er enkele restaurants en cafés. En voor een dag winkelen ben je in no-time in Tiel (10 minuten) of Nijmegen (20 minuten).

Wil je kans maken op een woning in fase 11 van Het Leeuwse Veld? Zorg er dan voor dat jouw inschrijving voor zondag 6 december a.s. 23.59 uur binnen is. De inschrijving verloopt digitaal via de projectwebsite. Na de inschrijving zullen de woningen in week 50 worden toegewezen. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Leeuwse Veld fase 11?

Bekijk ook het project Het Leeuwse Veld fase 11

In verkoop
Meer informatie

Het Leeuwse Veld fase 11

Beneden-Leeuwen


€ 225.000 tot € 465.000
90 m2 - 162 m2 woonoppervlakte
47 woningen beschikbaar