Jonge starters en senioren onder één dak in Living-Inn

27 juli 2021

In Hof van Holland in Nijmegen komt Living-Inn. Dit is een bijzonder woonconcept waar starters en senioren samenwonen, voor elkaar zorgen én elkaar helpen. In ruil hiervoor krijgen ze een betaalbare huurwoning in een prachtige omgeving.

In Living-Inn komen vitale senioren, starters en zorgbehoevende senioren bij elkaar te wonen. Deze combinatie van mensen zorgt voor een prettige woonomgeving waar er naar elkaar uitgekeken wordt. Net zoals vroeger: enkele uren per week verhalen uitwisselen, boodschappen doen, oppassen op de kinderen of de krant voorlezen.

De locatie
Living-Inn wordt gerealiseerd in Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Met het winkelcentrum ‘Hart van de Waalsprong’ wordt Hof van Holland het stadshart van Nijmegen-Noord. Er worden circa 1900 woningen gebouwd voor zowel gezinnen als starters, studenten, 1- en 2-persoonshuishoudens. Ook ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden.

Wij zoeken jou!
Ben jij die behulpzame starter die zich enkele uren per week wilt inzetten voor de medemens? Of ben je als vitale senior op zoek naar een levensloopbestendige huurwoning? Dan zit je in Living-Inn aan het juiste adres! Blijf op de hoogte van dit project via de projectpagina. 

Bekijk ook het project In voorbereiding: Living-Inn

Binnenkort in verhuur
custom media