Prachtige kavels voor jouw droomhuis | Maashaeghe Park, Boxmeer

06 februari 2020

Nieuwbouwproject Maashaeghe Park ligt aan de rand van Boxmeer. Wil jij hier je droomhuis (laten) bouwen? Grijp dan je kans! Er zijn nog enkele ruime, door groen omgeven bouwkavels beschikbaar. 

Maashaeghe Park ligt op het terrein van het voormalige Maasziekenhuis in Boxmeer. De laatste fase van dit plan bestaat uit 5 semi-bungalows en 13 bouwkavels. De kavels worden omringd door bomen, beschermd door dijken en beschut door eeuwenoude hagen in het Maasheggen landschap. Je hebt vanuit hier dus een mooi uitzicht en kunt genieten van het buitenleven. Om te zorgen dat de woningen op de bouwkavels in het geheel passen, worden alle woningen in Maashaeghe Park gebouwd volgens een beeldkwaliteitsplan. In dit plan staat beschreven hoe jouw woning eruit mag komen te zien. De laatste beschikbare bouwkavels zijn allemaal ruim opgezet (variërend van 1346 m2 tot 2237 m2).

Wil jij ook de trotse eigenaar worden van één van de bouwkavels? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maashaeghe Park?

Bekijk ook het project Maashaeghe Park

In verkoop
Meer informatie

Maashaeghe Park

Boxmeer


€ 229.500 tot € 575.000
148 m2 woonoppervlakte
9 woningen beschikbaar