Laatste 4 beschikbare woningen | De Nielt fase 2, Cuijk

21 december 2019

Op het wooneiland De Nielt, vlakbij het centrum van Cuijk, is een project met 38 nieuwe eengezinswoningen gerealiseerd. De meeste woningen zijn al verhuurd, maar er zijn nog 4 woningen per direct beschikbaar!

De Nielt ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Cuijk, dat beschikt over een mooi winkelcentrum met diverse winkels. Ook het levendige centrum van Nijmegen is niet ver weg: met de trein of auto ben je daar binnen 20 minuten.

Dit nieuwbouwproject is een vervolg op het project De Uitkijk. Mooi aan deze vervolgfase is de diversiteit in architectuur, zo hebben de woningen verschillende gevelkleuren (rood of wit). Verder geeft de diepe tuin bij elke woning je een gevoel van vrijheid. Alle huurwoningen in deze tweede fase worden opgeleverd met een complete luxe hoekkeuken inclusief apparatuur. Daarnaast zijn de badkamer en het aparte toilet voorzien van het nodige sanitair, vloer- en wandtegels. In de achtertuin bevindt zich een berging, bijvoorbeeld voor de opslag van fietsen. De gemeenschappelijke parkeerhof ligt centraal achter de woningen.

Het project bestaat uit 38 eengezinswoningen (14 hoekwoningen en 24 tussenwoningen) in 2 verschillende woningtypes. De meeste zijn al verhuurd, maar er zijn nog 4 woningen per direct beschikbaar. Het gaat om 1 hoek- en 3 tussenwoningen, waarvan de huurprijs varieert van € 875 tot € 910. Meer weten? Kijk dan op de website of neem contact op met de makelaar.