Laatste beschikbare woningen! | Soetegaerde fase 2, Lent

20 maart 2020

Soetegearde fase 2: een nieuwbouwproject met een divers woningaanbod, in een groene omgeving en vlakbij Nijmegen. Iets voor jou? Grijp je kans! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

Soetegaerde is een deelbuurt van de nieuwe wijk Woensderskamp in de Waalsprong. Het wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt met een moderne uitstraling. De buurt ligt vlakbij de nieuwe brug De Oversteek. Vanaf hier is het 2 minuten fietsen naar het oude Honigcomplex en binnen 5 minuten sta je in het gezellige oude centrum van Nijmegen. Verder is het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland om de hoek. Liever even van de natuur genieten? Als je de deur van je nieuwe woning uitloopt, sta je midden in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.


Het nieuwbouwplan heeft een divers woningaanbod: 2-onder-1 kapwoning, semi-bungalows en rijwoningen. Door de subtiele variatie in steenkleur, kaprichtingen en details krijgen de huizen een unieke uitstraling. 

Heb jij interesse in rustig wonen vlakbij het gezellige Nijmegen? Er zijn nog enkele woningen in fase 2 beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Soetegaerde Fase 2?

Bekijk ook het project Soetegaerde Fase 2

In verkoop
Meer informatie

Soetegaerde Fase 2

Lent


€ 322.500 tot € 510.000
120 m2 - 169 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar