Laatste bouwkavels beschikbaar | Maashaeghe Park, Boxmeer

08 juli 2020

Zelf jouw eigen droomwoning creëren in een groene en bosrijke omgeving, het kan in het nieuwbouwproject Maashaeghe Park in Boxmeer. Maar wacht niet te lang! Er zijn nog slechts 2 prachtige boskavels beschikbaar.

De perceeloppervlaktes van de beschikbare kavels zijn met 2.237 m² (kavelnummer 38) en 1.506 m² (kavelnummer 40) zeer royaal. De kavels bieden je dus alle ruimte om jouw droomhuis te (laten) bouwen. Jouw woning wordt gebouwd volgens een beeldkwaliteitsplan. Hierin staat beschreven hoe jouw woning eruit mag komen te zien. Je kunt je ook laten inspireren door de reeds gebouwde villa’s in Maashaeghe Park of door één van de architecten van het plan. De koopsommen voor deze kavels bedragen € 575.000,- v.o.n. (kavelnummer 38) en € 450.000,- v.o.n. (kavelnummer 40).

Maashaeghe Park komt in een groene en rustige omgeving aan de rand van Boxmeer. Omringd door bomen, beschermd door dijken en beschut door eeuwenoude hagen in het Maasheggen landschap. In Boxmeer heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Ook zijn er diverse sportmogelijkheden en vind je in de omgeving diverse wandel- en fietsroutes.

Klinkt zo’n bouwkavel in Maashaeghe Park als jouw woondroom? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden en het beeldkwaliteitsplan.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maashaeghe Park?

Bekijk ook het project Maashaeghe Park

In verkoop
Meer informatie

Maashaeghe Park

Boxmeer


€ 229.500 tot € 575.000
148 m2 woonoppervlakte
9 woningen beschikbaar