Laatste fases Tichellande (Druten) in voorbereiding

08 december 2020

Fase 12 en 15 van het nieuwbouwproject Tichellande in Druten zijn volop in voorbereiding. In totaal komen er 59 woningen in verschillende woningtypes. Naar verwachting gaat de verkoop van deze laatste fases van Tichellande in het voorjaar van 2021 van start.

Het woningaanbod in deze laatste fases is zeer divers. Zo komen er bijvoorbeeld fraaie twee-onder-één-kapwoningen met vrij uitzicht over het water en een tuin op het zuiden. Maar je vindt er ook XS-woningen, welke ideaal zijn voor starters. Het totale aanbod in Tichellande fase 12 en 15 bestaat uit: 

- 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen met topgevel
- 10 semi-bungalows
- 19 XS-woningen
- 10 hoekwoningen
- 7 tussenwoningen met topgevel 
- 7 reguliere tussenwoningen

In Tichellande is het weergaloos mooi wonen: Aan de rand van de natuur en toch met alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk krijgt geen doorgaande wegen, waardoor je hier heerlijk rustig woont. Er heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers in een rij, tweekapper of vrijstaand: De sociale samenhang is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners. In de wijk wordt al volop gewoond. Loop er eens doorheen en ervaar zelf de gemoedelijke sfeer.

Spreekt wonen in Tichellande jou aan en wil jij kans maken op een woning in deze laatste fases? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop datum. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tichellande 12 en 15?

Bekijk ook het project Tichellande 12 en 15

Binnenkort in verkoop
Meer informatie

Tichellande 12 en 15

Druten


€ 229.500 tot € 429.000
90 m2 - 152 m2 woonoppervlakte