Laatste tweekapper beschikbaar in De Veldschuur, Malden

16 september 2020

Genieten! Dat is wonen in De Veldschuur in Malden. Dankzij de kleinschalige opzet woon je hier heerlijk rustig en ontspannen, dicht bij allerlei voorzieningen. Op dit moment is er nog slechts één tweekapper beschikbaar inclusief uitbouw en garage. 

Aan de zuidkant van De Veldschuur is nog één ruime twee-onder-één-kapwoning beschikbaar. Hier geniet je  van alles wat een twee-onder-één-kapwoning te bieden heeft: een heerlijke tuin, eigen oprit met een garage en de mogelijkheid de woning af te werken zoals jij dat wenst. 

Buiten, aan de voorzijde, ervaar je de ruimte al. Het trottoir en een groene buffer scheiden de woning van de straat en dat voelt zeer luxe. Binnen is het niet anders. De grote U-vormige plattegrond maakt het mogelijk een leefkeuken en heerlijke woonkamer te maken. Grote raampartijen, soms tot op de vloer en een fraaie doorlopende kap met stijlvolle kaders zijn kenmerkend voor deze tweekapper. De woning is standaard uitgebouwd met 1.2 meter. Je kan ervoor kiezen om de woning verder uit te bouwen. Tot slot is de woning gasloos en voorzien van vloerverwarming, en krijgt de woning een luchtwarmtepomp.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Wacht niet langer en neem contact op met de makelaar