Laatste tweekappers te koop in Het Leeuwse Veld fase 11

21 januari 2021

Ben jij op zoek naar een riante woning in een groene en landelijke omgeving? Dan is het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen wat voor jou! In fase 11 van dit project zijn nog twee zeer royale twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar.

Met een woonoppervlakte van 152 m² bieden deze twee-onder-één-kapwoningen je veel ruimte om prettig te wonen. Daarbij mag je kiezen of de woonkamer aan de tuin- of straatzijde komt. De woningen zijn gasloos en standaard voorzien van een complete badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolderverdieping. Ook beschikken ze nog over een garage, parkeerplek op eigen terrein en een fijne tuin op het westen, waar je na een lange werkdag heerlijk van de avondzon kunt genieten. De koopsom voor deze woningen bedraagt € 395.000,- v.o.n.

In de omgeving van Het Leeuwse Veld vind je veel groen en water. Aan de zuidrand van het project ligt het Cool Nature speelpark ‘Het Speelse Veld’; een groot groengebied met veel wandelpaden, waar kinderen in de natuur kunnen spelen en jij heerlijk kunt wandelen en ontspannen. Het Leeuwse Veld Oost is - op enkele bouwkavels na - helemaal verkocht en grotendeels bewoond. Rij of wandel eens door de wijk en ervaar zelf de landelijke en groene omgeving.

Zie jij jezelf hier al wonen? Pak dan deze kans en schrijf je in voor één van deze laatste twee-onder-één-kapwoningen. Heb je nog vragen over de woningen of het project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Leeuwse Veld fase 11?

Bekijk ook het project Het Leeuwse Veld fase 11

In verkoop
Meer informatie

Het Leeuwse Veld fase 11

Beneden-Leeuwen


€ 225.000 tot € 465.000
90 m2 - 162 m2 woonoppervlakte
9 woningen beschikbaar