Laatste vrijstaande woning! | Soetegaerde, Nijmegen

16 april 2020

Wil jij graag puur, groen en waterrijk wonen vlakbij het centrum van Nijmegen? Dan is Soetegaerde wat voor jou! In deze buurt in de Waalsprong is nog slechts 1 vrijstaande woning (koopsom € 628.000 v.o.n.) beschikbaar.


Soetegaerde is onderdeel van de zes deelbuurtjes in de nieuwe wijk Woenderskamp in de Waalsprong. De wijk staat bekend om de gezellige, eigentijdse uitstraling. Het is een plek waar privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal staan. Soetegaerde ligt vlakbij de nieuwe brug De Oversteek. Vanaf hier is het 2 minuten fietsen naar het oude Honigcomplex. Verder is het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland om de hoek. Liever even van de natuur genieten? Als je de deur van je nieuwe woning uitloopt, sta je midden in het natuur- en recreatiegebied De Waaijer.

In deze prachtige nieuwe buurt is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar. De beschikbare vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 175 m2 en door de dwarskap krijgt de zolder een enorm vrije indeling. Er zijn geen keuzes meer te maken voor meerwerk. 

Spreekt wonen in Soetegaerde jou aan? Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.