Laatste woningen beschikbaar in Hof Lindebeek

05 februari 2021

Wil jij rustig en landelijk wonen, in een fijn nieuwbouwhuis dat van alle gemakken is voorzien? Dan is het project Hof Lindebeek in Stevensbeek wat voor jou. De eerste fase omvat 14 royale woningen in diverse varianten. Inmiddels zijn de laatste woningen te koop.

Het aanbod in deze fase van Hof Lindebeek bestaat uit eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand (geschakelde) woningen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over een open keuken,  een fijne zithoek met openslaande deuren richting de tuin, een complete badkamer en een berging. Parkeren kan bij een aantal woningen op eigen terrein. Voor de overige woningen liggen er parkeerplaatsen voor de deur en in het openbaar gebied.

Hof Lindebeek komt op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in Stevensbeek. In dit Brabantse dorp vind je diverse voorzieningen zoals een basisschool, voortgezet onderwijs, kinderopvang en verenigingen. Voor de boodschappen kun je terecht in Sint Anthonis op slechts 5 minuten rijden van Stevensbeek. En voor een dagje winkelen ben je met de auto in 10 minuten in Boxmeer.

Benieuwd of jouw ideale woning nog beschikbaar is? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor het actuele aanbod. Naar verwachting start van de bouw van de woningen in het 2e kwartaal van 2021.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof Lindebeek?

Bekijk ook het project Hof Lindebeek

In verkoop
Meer informatie

Hof Lindebeek

Stevensbeek


€ 232.500 tot € 432.000
120 m2 - 168 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar