Landelijk wonen vlak bij Boxmeer

16 januari 2021

De sfeervolle nieuwe woonwijk Hof Lindebeek in Stevensbeek biedt, met een diversiteit aan woningen, voor iedereen wat wils. Hier geniet je van rustig en landelijk wonen, met alle voorzieningen van Boxmeer op slechts 10 minuten rijden.

In de eerste fase van Hof Lindebeek worden 14 woningen gerealiseerd, waarvan 9 eengezinswoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 1 vrijstaande woning (verkocht).

Eengezinswoningen - koopsom vanaf € 289.000,- v.o.n.
De eengezinswoningen hebben een dorpse/speelse architectuur en woonoppervlaktes variërend van 120 tot 151 m². Ze zijn voorzien van een gezellige zithoek, een open keuken, 3 slaapkamers en een fijne badkamer op de eerste verdieping en een ruime zolderverdieping met tal van mogelijkheden. De hoekwoningen beschikken over een aanpandige berging en parkeerplek op eigen terrein Bij de tussenwoningen bevindt de berging zich in de achtertuin en kun je jouw auto kwijt op de parkeergelegenheid aan de straat, direct voor de deur.

Twee-onder-één-kapwoningen - koopsom € 337.000,- v.o.n.
De zeer ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 149 m². Deze woningen beschikken over een open keuken, een zithoek met openslaande deuren naar de tuin, 3 slaapkamers en een complete badkamer op de eerste verdieping en een ruime zolderverdieping die je nog helemaal naar wens kunt inrichten. Ook hebben ze een grote aanpandige berging en een parkeerplaats op eigen terrein.

Vrijstaand geschakelde woningen - koopsom vanaf € 397.000,- v.o.n.
Met een diepte van bijna 10 meter en woonoppervlaktes variërend van 165 tot 168 m² zijn de vrijstaand geschakelde woningen zeer ruim. Ze hebben een open keuken en een royale zithoek met openslaande deuren naar de riante achtertuin. Op de verdiepingen bevinden zich 3 slaapkamers, een complete badkamer en een riante zolderverdieping die je bijvoorbeeld kunt indelen met extra woonruimte of een hobbykamer. Tot slot hebben ze nog een aanpandige berging en maar liefst 2 parkeerplekken op eigen terrein.

Hof Lindebeek komt op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in Stevensbeek. In dit Brabantse dorp vind je diverse voorzieningen zoals een basisschool, voortgezet onderwijs, kinderopvang en verenigingen. Voor de boodschappen kun je terecht in Sint Anthonis op slechts 5 minuten rijden van Stevensbeek. En wil je een dagje winkelen? Dan ben je met de auto in 10 minuten in Boxmeer.

Heb jij interesse in één van de nog beschikbare woningen in Hof Lindebeek? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een vrijblijvend gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof Lindebeek?

Bekijk ook het project Hof Lindebeek

In verkoop
Meer informatie

Hof Lindebeek

Stevensbeek


€ 232.500 tot € 432.000
120 m2 - 168 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar