Levensloopbestendig wonen in Koningswoude, Landhorst

05 september 2020

In de landelijk omgeving van Landhorst komt het nieuwbouwproject Koningswoude. In dit project worden 11 woningen gerealiseerd in diverse woningtypes, waarvan enkele levensloopbestendig. Deze woningen beschikken over een compleet woonprogramma op de begane grond.

De levensloopbestendige woningen in Koningswoude zijn beschikbaar als riante twee-onder-één-kapwoning en als vrijstaande woning. Het woonprogramma van wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen hier allemaal samen op de benedenverdieping. De woningen worden compleet afgewerkt met een keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur en een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast hebben ze een inpandige berging en parkeerplek op eigen terrein.

Er is momenteel nog één levensloopbestendige woning beschikbaar (vrijstaand, koopsom € 445.900,-). Daarnaast is het mogelijk om de bouwnummers 1 en 2 (twee-onder-één-kap) optioneel levensloopbestendig uit te voeren. Ook deze bouwnummers zijn nog te koop. Vraag de verkopend makelaar naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude De Parel van de Peel?

Bekijk ook het project Koningswoude De Parel van de Peel

In verkoop
Meer informatie

Koningswoude De Parel van de Peel

Landhorst


€ 215.900 tot € 445.900
111 m2 - 152 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar