LOYD: kopers aan het woord

20 juli 2021

De verkoop van LOYD in het Nijmeegse de Waalsprong verloopt voorspoedig. De eerste kopers hebben het contract van hun droomappartement ondertekend! Hans en Marjan tekenden voor een appartement in LOYD-gebouw Fallingwater. De makelaar sprak met het stel over hun keuze.

Hans en Marjan wonen in een mooi appartement in de Nijmeegse wijk Bottendaal. Mede door corona kregen ze de wens ergens anders te gaan wonen. "Vanwege corona voelden wij ons vanaf maart 2020 tot april 2021 behoorlijk opgesloten in ons appartement. Dan merk je dat de twee kleine balkons een beperkt uitzicht bieden en dat er weinig natuur is.’", Aldus Hans en Marjan. De zoektocht naar een appartement met meer buitenruimte en een uitzicht, bij voorkeur op de Waal begon. Nadat ze bij bestaande woningen niet vonden wat ze zochten, kwamen ze bij project LOYD terecht. "Wat ons direct aansprak was het concept en unieke ontwerp van de 3 gebouwen van LOYD, gebaseerd op het werk van architect Frank Lloyd Wright. Ook de mooie ligging aan de spiegelkant van de Waal viel ons meteen op."

Toen het stel zag wat er allemaal gebouwd wordt in de omgeving achter LOYD, werd hun beeld van een toekomstige levende wijk bevestigd. “Uit het centrum van Nijmegen weggaan is wel een ding voor ons. Totdat we zagen wat er nu gebouwd wordt in de omgeving achter de LOYD-locatie in de Waalsprong. Dit bevestigde ons beeld van een toekomstig levendige wijk, inclusief vele winkels, terrasjes en restaurants waar wij zo van houden.” Ook kun je in verschillende sportcentra terecht voor een gezonde sportsessie en beschikt de Waalsprong over diverse scholen voor basisonderwijs én een middelbare school. Naast alle huidige voorzieningen ligt LOYD op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum Hart van de Waalsprong, dat in 2023 wordt geopend.

Ook interesse?
Heb jij net als Hans en Marjan zin om hier te komen wonen? Dat kan! Er zijn nog diverse woningen beschikbaar. Bekijk het aanbod op de projectpagina of neem contact op met de makelaar.

Bekijk ook het project Loyd - Gemeente Nijmegen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Loyd - Gemeente Nijmegen

Lent

42 houses available
79m - 232m woonoppervlakte
€ 392.500 tot € 1.403.500