Luxe 3- en 4-kamerappartementen met een fantastisch uitzicht

10 januari 2021

Droom jij van eindeloze vergezichten vanuit je woonkamer en wil je onderhoudsvrij en energiezuinig wonen? Kies dan voor één van de laatste 'Op de Terp' appartementen van het nieuwbouwproject Lents Buiten. De luxe appartementen zijn al in aanbouw!

Op de Terp omvat 41 hoogwaardige appartementen in drie kleinschalige appartementengebouwen. Als drie ware diamanten sieren zij straks de noordoever van de Waal. In de gebouwen vind je appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht en voorzien van een royaal terras. En dan dat uitzicht... Vanuit jouw appartement kijk je uit op de uiterwaarden, de rivier, de stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen met de iconische Waalbrug. In deze luxe appartementen woon je op slechts 5 minuten fietsen van de binnenstad van Nijmegen en geniet je volop van de omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Er zijn op dit moment nog enkele 3- en 4-kamerappartementen beschikbaar (koopsom vanaf € 425.000,- v.o.n.). Heb jij interesse in één van deze appartementen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen