Luxe wonen in een riant appartement | Villa Mosa, Cuijk

16 oktober 2020

Het nieuwbouwproject Villa Mosa in Cuijk biedt jou de mogelijkheid om luxe te wonen in een appartement, zonder in te leveren op woonoppervlakte. De appartementen hebben namelijk een zeer riant woonoppervlakte van maar liefst 121 tot 151 m².

De appartementen in Villa Mosa zijn verdeeld over 3 woonlagen; 6 appartementen op de begane grond, 6 appartementen op de eerste verdieping en 4 penthouses op de tweede verdieping. Ze zijn stuk voor stuk uniek. De appartementen zijn voorzien van een lichte woonkamer, een complete open keuken met kookeiland, een royale master bedroom met aansluitende badkamer, een riante tweede slaapkamer en badkamer en een separaat toilet in de hal. Enkele appartementen hebben zelfs een derde slaap-/werkkamer. Daarnaast ontbreekt ook een royale buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of heerlijke patiotuin niet. En parkeren? Dat kan op het afgesloten binnenterrein. 
 
Wil jij wonen in zo’n riant appartement midden in het centrum van Cuijk (koopsom vanaf € 419.000 v.o.n.)? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villa Mosa te Cuijk?

Bekijk ook het project Villa Mosa te Cuijk

In verkoop
custom media