Medio 2021 in verkoop: Hoge Wei II in Oosterhout

16 februari 2021

Na de succesvolle eerste fase van het project Hoge Wei in Oosterhout, is het nu tijd voor het tweede deel van deze prachtige nieuwe wijk! Hoge Wei II wordt groen en ruimtelijk van opzet en ligt gunstig ten opzichte van het bruisende centrum van Nijmegen.

In Hoge Wei II komt een grote variatie in woningtypes. Je vindt er straks tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, drie-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De 21 woningen worden compleet opgeleverd, met een fraaie keuken en badkamer die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Wil je een uitbouw? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Qua duurzaamheid zit je hier helemaal goed: de woningen beschikken over zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond, een warmtepomp en hebben een goede energieprestatie.

Er valt genoeg te beleven rond Hoge Wei II. Wandel door de uitgestrekte graslandschappen, of waai lekker uit terwijl je fietst over de dijk. Geniet van de weidse uitzichten over de uiterwaarden en De Waal, de enorme openheid van het agrarische landschap, afgewisseld met bebouwing en het Oosterhoutse Bos. De ligging van Hoge Wei II is gunstig op slechts 7 minuten van de A15, met uitvalswegen naar Arnhem, Utrecht en Rotterdam. En ook het gezellige Nijmegen ligt dichtbij. Vanaf je voordeur sta je al binnen 15 minuten in de Nijmeegse binnenstad. Liever met het OV? De bus stopt om de hoek. En voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in het gezellige Oosterhout.

Het project Hoge Wei II is volop in voorbereiding. Inmiddels staan de eerste ruwe woningschetsen online. Naar verwachting gaat de verkoop medio 2021 van start. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Hoge Wei II? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project.

Bekijk ook het project Hoge Wei II

Binnenkort in verkoop
custom media