Nieuwe fase medio 2020 verwacht | Hoge Wei, Oosterhout

14 november 2019

Alle woningen in de eerste fase van Hoge Wei zijn verkocht en de bouw verloopt voorspoedig. De volgende fase wordt medio 2020 verwacht. Wil je niet zo lang wachten? Er zijn nog enkele bouwkavels te koop.

Locatie
Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. De locatie van deze nieuwe wijk is ideaal: het ligt tussen de dorpskern van Oosterhout en de uiterwaarden. Zodra je de deur van je nieuwe woning uitstapt geniet je van de rust, de ruimte en de slingerende dijken langs de rivier De Waal. Tegelijkertijd liggen alle voorzieningen binnen handbereik. Oosterhout heeft diverse sport- en cultuurclubs, een basisschool, supermarkt, kleine wijngaard en gezellige brasserie. Bovendien rijd je in 15 minuten naar het centrum van Nijmegen. Liever met het openbaar vervoer? De bus stopt voor de deur. Of je fietst in 12 minuten naar treinstation Nijmegen Lent.


Woningen 
In Hoge Wei worden ongeveer 60 nieuwbouwwoningen ontwikkeld in traditionele stijl. Het woningaanbod is een mix van twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en hoek- en rijwoningen (zowel huur- als koopsegment). Door deze mix is Hoge Wei een prettig thuis voor zowel starters, als doorstromers en senioren. 


Geinteresseerd in de kavels uit fase 1? Neem voor meer informatie contact op met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hoge Wei?

Bekijk ook het project Hoge Wei

In verkoop
Meer informatie

Hoge Wei

Oosterhout


€ 163.900 tot € 559.900
123 m2 - 177 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar