Nog 1 vrijstaande woning en 1 tweekapper beschikbaar | Soetegaerde, Nijmegen

07 november 2019

In de toekomstige wijk Soetegaerde zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Ben je op zoek naar groen, rust en ruimte én wil je binnen 5 minuten in het bruisende centrum van Nijmegen staan? Dan is wonen in Soetegaerde wat voor jou. 

Soetegaerde is een deelbuurt van de nieuwe wijk Woensderskamp in de Waalsprong. Het wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt met een moderne uitstraling en een divers aanbod aan woningen. Soetegaerde ligt tussen de Watersingel en Italiëstraat en vlakbij de nieuwe brug De Oversteek. Vanaf hier is het 2 minuten fietsen naar het oude Honigcomplex. Verder is het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland om de hoek. Liever even van de natuur genieten? Als je de deur van je nieuwe woning uitloopt, sta je midden in het natuur- en recreatiegebied De Waaijer.

In deze prachtige nieuwe buurt is nog 1 vrijstaande woning en 1 twee-onder-één-kapwoning beschikbaar. De vrijstaande woning heeft een dwarskap, wat de zolder een enorm vrije indeling geeft. Zowel de vrijstaande woning als de twee-onder-één-kapwoning beschikt over een parkeerplek op eigen terrein (er is ruimte voor 2 auto’s).


Zie jij jezelf hier wel wonen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Soetegaerde?

Bekijk ook het project Soetegaerde

In verkoop
Meer informatie

Soetegaerde

Lent


€ 309.000 tot € 660.000
127 m2 - 184 m2 woonoppervlakte