Nog 2 woningen beschikbaar in Cuijkse Lagune fase 4

06 april 2020

De verkoop van de woningen in nieuwbouwproject Cuijkse Lagune fase 4 verloopt voorspoedig. Op dit moment zijn er nog 2 woningen beschikbaar: een hoekwoning van 96 m² (bouwnummer 308) en een tussenwoning van 123 m² (bouwnummer 313).

Bouwnummer 308
Deze hoekwoning heeft een woonoppervlak van ca. 96 m². De ruime zolder van ca. 28 m² biedt de mogelijkheid om extra kamer(s) te realiseren. De tuin van ongeveer 9 meter diep ligt op het westen en beschikt over een vrijstaande berging. 

Koopsom: € 292.000,- von.

Bouwnummer 313
Deze ruime tussenwoning heeft een woonoppervlak van ca. 123 m². De woning beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede verdieping met dakopbouw, waardoor hier een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. De tuin van ongeveer 8 meter diep ligt op het noorden en beschikt over een vrijstaande berging. 

Koopsom: € 279.000,- von.

Meer weten?
Beide woningen hebben een groene ligging en worden helemaal gasloos uitgevoerd met een warmtepomp voor verwarmen én voor koelen. Wil je meer informatie over (één van) deze twee fijne woningen in Cuijk? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.