Nog appartementen beschikbaar in Hart van de Waalsprong

16 juli 2021

Het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong in Lent biedt in fase 1 ruimte voor in totaal 81 appartementen. Deze appartementen zijn er in verschillende soorten en maten. Er is er dus altijd wel een die past bij jouw woonwensen! Voor welke appartement kies jij?

De appartementen in Hart van de Waalsprong zijn verdeeld over de 2 appartementengebouwen Donk en Elft:

Gebouw Donk
- 32 koopappartementen
- drie- of vierkamerappartementen
- woonoppervlaktes van circa 86 m² tot 130 m²

Gebouw Elft
- 49 koopappartementen
- twee- tot vierkamerappartementen
- woonoppervlaktes van circa 50 m² tot 149 m²

Alle appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Ook spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Daarom zijn de appartementen gasloos en voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Beide appartementsgebouwen hebben een parkeerdek waarvan, afhankelijk van het appartementstype, gebruik gemaakt kan worden. Onder het woningaanbod op de projectpagina staan de plattegronden en vanaf v.o.n.-prijzen van de diverse woningtypes in gebouwen Donk en Elft.

Vanuit beide appartementengebouwen kijk je uit op het gezellige winkelplein van Lent. Op loopafstand vind je supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer. Zin in een terrasje? Ook dat kan uitstekend op het gezellige stadsplein.

Inschrijven
Ben je geïnteresseerd in een appartement in Hart van de Waalsprong? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek

Bekijk ook het project Hart van de Waalsprong Donk en Elft

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Lent

50m - 149m woonoppervlakte
€ 256.500 tot € 656.500