Nog enkele tweekappers beschikbaar | De Veldschuur, Malden

07 augustus 2020

In het nieuwbouwproject De Veldschuur in Malden zijn nog enkele tweekappers beschikbaar. Deze ruime woningen zijn van alle gemakken voorzien, met een fijne tuin en een eigen oprit met garage. En dat niet ver van de binnenstad van Nijmegen.

De ruime tweekappers komen aan de zuidkant van De Veldschuur. Buiten, aan de voorzijde van de woning, ervaar je al de ruimte. Het trottoir en een groene buffer scheiden de woning van de straat en dat voelt zeer luxe. Kenmerkend voor de woningen zijn de grote raampartijen, soms tot op de vloer en een fraaie doorlopende kap met stijlvolle kaders.

De tweekappers hebben een woonoppervlakte van 149 m² en zijn standaard uitgebouwd met 1.2 meter. De grote U-vormige plattegrond maakt het mogelijk om een leefkeuken en een heerlijke woonkamer te maken. Optioneel is het mogelijk om de woning verder uit te bouwen en af te werken zoals jij dat wenst. De woningen zijn daarnaast gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp en comfortabel vloerverwarming. De tweekappers in De Veldschuur zijn beschikbaar vanaf € 489.500,- v.o.n.

Heb jij interesse in zo’n luxe tweekapper in dit nieuwbouwproject in Malden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van De Veldschuur voor de actuele beschikbaarheid.