Nog enkele woningen beschikbaar | Megenseind, Afferden

15 januari 2020

Wil jij duurzaam en ruim wonen? In een groene omgeving midden in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Tiel? Dan is nieuwbouwproject Megenseind wellicht wat voor jou. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

In de wijk Megenseind in Afferden komen 17 rij- en hoekwoningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen. Alle woningen zijn met een lucht-waterwarmtepomp, lage temperatuur verwarming en zonnepanelen klaar voor de toekomst en voldoen aan de laatste standaard in de woningbouw. De beschikbare tweekappers hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping, een aangebouwde garage en een privé parkeerplek. De hoekwoningen hebben een gedraaide kap en profiteren daardoor van extra ruimte en licht op de zolder.

Megenseind bevindt zich op een prachtige locatie in het Land van Maas en Waal. Vanuit je woning wandel je zó naar de Afferdense en Deestse Waarden, direct aan de Waal. Ook zijn er volop recreatiemogelijkhedenin de buurt. Bovendien sta je in een mum van tijd in Druten of het gezellige centrum van Nijmegen.

Spreekt wonen in Megenseind jou aan? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De bouw is inmiddels gestart. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.