Nog enkele woningen beschikbaar | Tichellande fase 11 en 13, Druten

22 juli 2020

In het nieuwbouwproject Tichellande in Druten is het weergaloos mooi wonen. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van De Waal. Er zijn op deze prachtige plek nog enkele woningen te koop. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid.

In Tichellande worden diverse typen woningen gerealiseerd. Je vindt er levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rij- en hoekwoningen. De woningen worden energiezuinig en gasloos uitgevoerd. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt, woon je hier op een rustige plek. Er heerst een dorpse sfeer, waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers: de sociale samenhang in Tichellande is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners.

In Druten heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Ook is er genoeg ruimte voor ontspanning. Je vindt er slingerende dijken met een prachtig uitzicht over het rivierenlandschap, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Wil je een dagje winkelen? Dan ben je in een klein half uurtje rijden in het centrum van Nijmegen. 

Spreekt wonen in Tichellande jou aan? Neem dan voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tichellande fase 11 en 13?

Bekijk ook het project Tichellande fase 11 en 13

In verkoop
Meer informatie

Tichellande fase 11 en 13

Druten


€ 210.000 tot € 365.000
90 m2 - 129 m2 woonoppervlakte