Nog enkele woningen te huur | De Nielt fase 2, Cuijk

28 oktober 2019

Ben jij op zoek naar een eengezinswoning nabij het centrum van Cuijk? Dan is het project De Nielt wat voor jou. In fase 2 van het nieuwbouwproject zijn er nog enkele woningen te huur.

De Nielt fase 2 bestaat uit 38 eengezinswoningen in 2 verschillende woningtypes. De woningen worden opgeleverd met een complete luxe hoekkeuken inclusief apparatuur. Daarnaast zijn de badkamer en het aparte toilet voorzien van het nodige sanitair en worden inclusief vloer- en wandtegels opgeleverd. Ook de erfafscheidingen en het terras buiten wordt keurig opgeleverd. Daarnaast vind je in de achtertuin ook een berging, bijvoorbeeld voor de opslag van fietsen.

De Nielt ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Cuijk, dat beschikt over een mooi winkelcentrum met een grote variatie aan winkels. Naast het centrum van Cuijk is er ook de mogelijkheid om het centrum van Nijmegen de bezoeken. Met de trein ben je hier binnen 20 minuten, hetzelfde geldt voor de auto.

Is huren in De Nielt wat voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. En wie weet vier jij Kerst in jouw nieuwe huis. De woningen worden namelijk 1 december a.s. al opgeleverd. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nielt fase 2?

Bekijk ook het project De Nielt fase 2

In verhuur
Meer informatie

De Nielt fase 2

Cuijk


€ 875 - € 1.025
120 m2 - 142 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar