Nog maar enkele appartementen beschikbaar in Villa Mosa

24 december 2020

Van de 16 luxe appartementen van nieuwbouwproject Villa Mosa in Cuijk zijn er nog maar enkele beschikbaar. Wil jij ook riant wonen in hartje Cuijk, met het gezellige centrum en alle voorzieningen om de hoek? Wacht dan niet langer en schrijf je in.

De nog beschikbare 3-kamerappartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw. Met woonoppervlaktes variërend van 134 t/m 143 m² bieden ze je stuk voor stuk een zee van ruimte. Alle appartementen hebben een lichte woonkamer, een complete open keuken, twee riante slaapkamers én twee badkamers en nog een separaat toilet in de hal. Ook zijn ze voorzien van een mooie buitenruimte in de vorm van een patiotuin (begane grond) of balkon (eerste verdieping). Jouw auto kun je parkeren op het afgesloten binnenterrein. Daarnaast hebben enkele appartementen tevens een parkeerplek op eigen terrein.

Spreekt wonen in Villa Mosa jou aan? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor één van de laatste beschikbare appartementen (koopsom vanaf € 425.000,- v.o.n.). Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villa Mosa te Cuijk?

Bekijk ook het project Villa Mosa te Cuijk

In verkoop
Meer informatie

Villa Mosa te Cuijk

Cuijk


€ 419.000 tot € 549.000
121 m2 - 151 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar