Nog slechts 2 beschikbare rijwoningen | Den Eik, Westerbeek

28 januari 2020

Nieuwbouwproject Den Eik in Westerbeek bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder rijwoningen. De bouw van deze woningen start in juni 2020. Geïnteresseerd? Er zijn nog 2 woningen beschikbaar.

In Den Eik komen 6 ruime rijwoningen en 4 riante twee-onder-één-kapwoningen, waarvan 2 woningen levensloopbestendig zijn. Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik krijgt de wijk een bijzonder gevarieerd gevelbeeld. Er zijn algemene parkeerplekken beschikbaar, er is een gezellige speelplek aanwezig en iedere woning is gelegen op een mooi perceel. Wat de woningen verder met elkaar gemeen hebben, zijn de uitgekiende plattegronden en de complete afwerking. Alle woningen worden in de basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en de badkamer en toilet worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk.

De bouw van de rijwoningen (bouwnummer 5 t/m 10) start in juni 2020. Spreekt wonen in Den Eik jou aan? Grijp dan je kans! Er zijn nog 2 rijwoningen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.