Op de Terp: laatste appartementen te koop op unieke locatie

30 maart 2021

Wakker worden met een fantastisch uitzicht op de uiterwaarden of de historische binnenstad van Nijmegen: het kan in 'Op de Terp', onderdeel van nieuwbouwproject Lents Buiten. Er zijn nog slechts een aantal appartementen (116-144 m²) beschikbaar. 

Op de Terp omvat 41 hoogwaardige appartementen in drie kleinschalige appartementengebouwen. Als drie ware diamanten sieren zij straks de noordoever van de Waal. In de gebouwen vind je appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht en voorzien van een royaal terras. En niet te vergeten een uitzicht waar je u tegen zegt. In deze luxe appartementen woon je op slechts 5 minuten fietsen van de binnenstad van Nijmegen en geniet je volop van de omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Er zijn op dit moment nog enkele appartementen beschikbaar. Heb jij interesse of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Goed om te weten: de appartementen zijn al in aanbouw. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen