Pre-sale gestart: Bosrijk Mariëndaal in Velp

05 juli 2024

De pre-sale is van start gegaan, bekijk de woningtypen en maak jouw interesse kenbaar via de projectwebsite.

Op de projectwebsite bosrijk-mariendaal.nl vind je impressies van de woningen, plattegronden en prijsbandbreedtes. Bekijk hier de woningtypen en kies jouw favoriete woningen. Geef jouw voorkeuren door via jouw account op de projectwebsite. Zie jij jezelf al wonen op deze bijzondere plek?

Naar verwachting zal het project na de zomer in verkoop gaan, dan zullen ook de definitieve prijzen en verkoopstukken worden gedeeld. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de planning.

Mocht je op dit moment nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via nieuwbouw@hansjanssen.nl of 024 - 6 790 921, wij helpen je graag!

Voorbereiden? 
Wil jij je verder voorbereiden op de start verkoop? Met een financieringsbelofte, opgesteld door een erkend financieel adviseur, vergroot je je kansen op het verkrijgen van jouw droomwoning. Voor deskundig advies over het financieren van een nieuwbouwhypotheek ben je bij LIV Hypotheken & Verzekeringen aan het juiste adres. Dankzij hun ruime ervaring met nieuwbouwhypotheken kunnen zij je als geen ander van passend advies voorzien.

Vraag hier direct een financieringsbelofte aan.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom In voorbereiding: Bosrijk Mariëndaal?

Bekijk ook het project In voorbereiding: Bosrijk Mariëndaal

Toekomstig
custom media
Meer informatie

In voorbereiding: Bosrijk Mariëndaal

Velp

99m - 156m woonoppervlakte
€ 360.000 tot € 699.000