Reminder: aanstaande vrijdag start verkoop Tichellande fase 12 en 15

09 februari 2021

Aanstaande vrijdag is het zover! Dan gaan de laatste woningen van het nieuwbouwproject Tichellande in Druten in verkoop. In deze laatste fases is het woningaanbod zeer gevarieerd. Van ruime tweekappers tot XS-woningen; er is altijd wel een woning die bij jou past!

In Tichellande is het weergaloos mooi wonen. Je woont hier aan de rand van de natuur en toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van de rivier De Waal. Hier, op de slingerende dijken met prachtig uitzicht over het rivierenlandschap, is het geweldig mooi struinen, fietsen, wandelen en skaten. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt, woon je hier heerlijk rustig. Er heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Kortom, een fijne woonwijk voor jong en oud. In deze laatste fases komen er nog 59 woningen bij, met ruime twee-onder-één-kapwoningen, semi-bungalows, XS-woningen en hoek- en tussenwoningen. 

Wil jij ook wonen in Tichellande? Pak dan deze laatste kans en schrijf je vanaf aanstaande vrijdag in voor jouw favoriete woning. Inschrijven kan tot en met zondag 28 februari a.s. De woningen worden in de eerste week van maart toegewezen. Meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tichellande 12 en 15?

Bekijk ook het project Tichellande 12 en 15

In verkoop
Meer informatie

Tichellande 12 en 15

Druten


€ 235.000 tot € 435.000
90 m2 - 152 m2 woonoppervlakte
59 woningen beschikbaar